Файзканд – Регар Тадаз събота 11 Април

Двубоят между Файзканд – Регар Тадаз ще се проведе на 11 април (събота) от 14:00 часа в среща от Висша Лига на Таджикистан. Faizkand е една от трите новопромотирани страни във Висшата Лига на Таджикистан. Отборът, базиран във Восе, стартира сезона с равенство срещу Локомотив Памир далеч от дома.

Коефициентът за победа на Файзканд е 3.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Регар Тадаз е 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Файзканд – Регар Тадаз: Двубой статистика

Това е първата среща на двата отбора във Висшата лига на Таджикистан.

Файзканд – Регар Тадаз: Online Прогноза

Въпреки че са новодошли, домакините играха без страх в началния си мач. Но не ги виждаме как могат да развалят деня за силен отбор като Regar. Така че подкрепяме победа от домакините този уикенд.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Tajikistan Premier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com