Лил – Амиен сряда 08 Януари

Двубоят между Лил – Амиен ще се проведе на 08 Януари (сряда) от 22:05 часа в среща от Купата на Лигата на Франция. Лил се радват на прекрасна кампания, която не може да бъде отречена, въпреки че леко закъсняха. Преди кратката зимна ваканция на Франция, страната, която в момента заема 4-то място в Лига 1.

Коефициентът за победа на Лил е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Амиен е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Лил – Амиен: Статистика Н2Н

Амиен нямат победа в последните си 8 мача като гост.
Лил са в серия от 3 поредни домакински победи.
Амиен са в серия от 5 поредни загуби като гост.

Лил – Амиен: Прогноза

В залагането „Lille to Win & Over 1.5 Goals“ получава нашите залози. Най-просто казано, Лил превъзхожда Амиен този сезон и домакинските им подвизи са значително по-добри от слабите усилия на Амиен като гост. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com