Лос Анджелис Клипърс – Торонто Раптърс 12 Декември bet365

Двубоят между Лос Анджелис Клипърс – Торонто Раптърс ще се проведе на 12 декември (сряда) от 05:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Калифорнийци спечелиха три от предните си четири мача срещу канадския съперник и ще търсят нов положителен резултат.

Залози за победа на Клипърс можете да правите с коефициент 1.38. Шансовете на Торонто да покори “Staples Center“ са оценени на 1.62, а хендикап линията (-3.5) за гостите е със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Лос Анджелис спечели трудно с 123-119 като гост на слабака Финикс Сънс в понеделник. След като преди това имаше три поражения в четири срещи. Момчетата на Док Ривърс са на четвърто място в Западната конференция с показатели 17-9, включително 9-2 у дома.

Тобиас Харис изигра много силен мач срещу Финикс и се оттегли с 33 точки. А Данило Галинари продължи „възраждането си“ с 25 пункта, надминавайки кота 20 за пети път в предните девет двубоя. Лоу Уилямс получи травма в срещата и е под въпросителна.

Торонто може да се похвали с най-силните резултати през този сезон и оглавява класирането на Изток с 21 победи и седем загуби, а като гост тимът е спечелил 10 от 13-те си мача. „Грабливите птици“ бяха подчинени от Милуоки Бъкс с 99-104 в неделя, инкасирайки второ поредно поражение и трето в предишните си четири двубоя.

Кави Леонард е неудържим с шест поредни мача с отбелязани 20 точки на сметката си (18 тройки) и средно по 31 точки от старта на кампанията. Кайл Лоури пък е голямото разочарование в редиците на Раптърс в последно време и ще иска да се реваншира на своя тим.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG