Лудогорец – Ботев Враца 15 Февруари

Двубоят между Лудогорец – Ботев Враца ще се проведе на 15 февруари (събота) от 17:30 часа в среща от Първа Лига на България. Ботев Враца не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Лудогорец. Като домакин, Ludogorets не е губил от Ботев Вр в последните 3 срещи помежду им. Ботев нямат победа в последните си 6 мача като гост.

Коефициентът за победа на Лудогорец е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа нa Ботев Враца е 10.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лудогорец – Ботев Враца: Статистика и прогноза

Ботев Вр не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Ludogorets.
Като домакин, Ludogorets не е губил от Ботев Вр в последните 3 срещи помежду им.
Ботев Вр нямат победа в последните си 6 мача като гост.

Очакваме победа от домакините в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация.  Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с bet365.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и bet статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири. BET-BG

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Разгледайте всичко промоции и вземи своя bet365 бонус.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / Bet-BG.com