Лудогорец – Етър Велико Търново 21 Юли

Двубоят между Лудогорец – Етър Велико Търново ще се проведе на 21 юли (събота) от 18:30 часа в среща от Първа Лига на Бългавия. Лудогорец спечели Суперкупата на България след победа с 1:0 над Славия (Клаудиу Кешеру).

Коефициентът за победа на Лудогорец е 1.083. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Коефициентът за победа на Етър Велико Търново е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

В Първия квалификационен кръг на Шампионската лига Шампионите спечели с 7:0 срещу Крузейдърс, а головете вкараха Марселиньо 2, Кешеру, Свиерчок 3 и автогол на футболист на съперника. Лудогорец вкара 8 гола в последните си два официални мача. В двете официални срещи от началото на сезона тимът не допусна гол.

В мачовете от подготвителния период Етър спечели три победи (2:1 срещу Несебър, 2:0 срещу Ботев Гълъбово, 2:1 срещу Литекс), записа две равенства (1:1 с Дунав и 0:0 с Локомотив София) и едно поражение (0:2 от ЦСКА-София). По време на контролите Етър отбеляза 7 гола. По време на приятелските срещи „виолетовите“ запазиха вратата си без гол в два мача.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: FedEx, Армеец, Mtel, bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG