Луис Енрике: Трябва да помагаме на съдиите

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике изрази трезвото си мнение за съдийските решения в Испания, споделяйки тезата, че работата им е доста тежка. „Трябва да помагаме на съдиите. Всички професионалисти и хора от футболната общественост трябва да ги подкрепят“, заяви Лучо на пресконференция преди утрешното гостуване на Виляреал.
Лучо иска да забрави мача с Атлетик Билбао, който предизвика много нерви и коментари в Каталуня. „Ако моите играчи се представят на нивото от „Сан Мамес“, съм сигурен, че можем да постигнем нещо. (…) Знаем добре колко е високо нивото на Виляреал. Това е отборът с малко получени голове в Лигата. Ескриба върши чудесна работа. Отиваме задължени да вземем трите точки. За да го направим, трябва да изиграем голям мач“, сигурен е астурианският спец.

„Да, календарът е тежък, бих искал друга програма, но това е положението. Футболистите добре знаеха програмата и преди да излязат във ваканция… Винаги губим първия мач от годината ли? Защо не ни питате за спечелените купи“, отвърна леко раздразнено наставикът на „лос кулес“.

Барса гостува във Виляреал утре от 21,45 часа.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365