Лутън – Шефилд Уензди 15 януари bet365

Двубоят Лутън – Шефилд Уензди от ФА Къп ще се проведе на 15 януари (вторник) от 21:45 часа.  Може ли временният мениджър Стив Агню да издигне отбора си в Купата на ФА, преди Стив Брус да пристигне в началото на февруари? Ще бъде огромно постижение за Шефилд да стигне до 4 кръг и да се изправи срещу Челси. 

Коефициентът за победа на  Лутън  е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Шефилд Уензди е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лутън – Шефилд Уензди: Статистика Н2Н

Шефилд У не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Като домакин, Лутън не е губил от Шефилд У в последните 4 срещи помежду им.
Лутън нямат загуба в последните си 8 мача.

Лутън – Шефилд Уензди: Прогноза

Домакините преследват промоция. Те са на второ място в класирането на първа лига след поредица от девет последователни мача без поражение във всички състезания. Независимо от това, Hatters изравни всеки от последните четири мача, които играха, включително дербито уикенда срещу Sunderland. То завърши с равенство 1-1 .

Сблъсъкът е важен за Шефилд и очакваме Agnew да изпрати възможно най-силния си състав във вторник вечер в Kenilworth Road Stadium, където Owls ще играят в опозицията на първа лига на Luton Town в третия кръг.

Лутън има последно две последователни нулеви равенства, което потвърждава отбранителния стил на Майкъл Харфорд. Като се има предвид, че залогът е огромен тук за Уензди (потенциалният сблъсък с Chelsea и посещението на Stamford Bridge в четвърти кръг), имаме основания да очакваме сериозна битка и мач с нисък резултат.

Под 2.5 гола FT
Равенство

Официални спонсори на FA Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG