Лу се закани на Голдън Стейт за срещата на 13 юни

Отборът на Кливлънд Кавалиърс е бил „прекалено мил“ със съперника си в големия финал Голдън Стейт Уориърс до мач номер четири, смята наставникът на шампионите Тайрон Лу. Мачът ще се проведе на 13 юни (вторник) от 03:00 часа след полунощ.

Междувременно, залози за успех на Кливлънд в мач номер пет се приемат при коефициент от 3.80. Шансовете на победа на Голдън Стейт са оценени на 1.27. Коефициентът затова „кавалерите“ да защитят титлата си от миналия сезон са оценени на 16.00.

Кавалиърс нанесе първо поражение на Уориърс в тазгодишните плейофи и намали изоставането си в серията на 1-3 победи. През миналата кампания тимът от Калифорния сдаде титлата, след като допусна обрат срещу съперника си от Охайо именно от 1-3. Лу и компания избегнаха елиминация с победа над „войните“ със 137-116 точки в петък в среща, в която имаше доста единоборства.

„Мисля, че в първите три мача бяхме прекалено мили. Усмихвахме се, говорихме със съперниците и това не ми харесваше. В мач номер четири обаче действахме агресивно, твърдо, предизвиквахме ги и трябва да продължим по същия начин. Трябва да сме настроени за победа и с ясното съзнание да направим всичко, за да стигнем до нея. Ще има сблъсъци и удари и ние трябва да сме готови“, заяви Лу.

Битка номер пет от финалната серия между Кливлънд и Голдън Стейт започва в 04:00 след полунощ българско време в Оукланд.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG