Луcие Шафаржова – Дона Векич 17 юни

Петата поставена в основната схема Луcие Шафаржова (Чех) ще срещне Дона Векич (Хрв) на 17 юни (събота) от 18:00 часа наше време в схватка от 1/2-финалите на турнира на трева в Нотингам, Англия (WTA International). Съперничките застават една срещу друга за първи път в професионалния тур.

Коефициентът за победа на Шафаржова е 1.66. Залози затова Векич да ликува с крайния успех може да правите със ставка 2.20.

Луcие Шафаржова бе максимално затруднена в 1/4-финалите срещу Цвети Пиронкова и въпреки. Че родната представителка й върза „геврек“ във втория сет, чехкинята успя да се измъкне с крайното с 3-6 6-0 6-4. Шафаржова спечели по-малко точки от Пиронкова – 87 срещу 82, но това не й попречи да запише петата си поредна победа срещу българката.

Заемащата 70-та позиция в ранглистата Дона Векич намери място във финалната четворка. След като преодоля безпроблемно съпротивата на Мария Сакари (Гър) с резултат 6-2 6-3. 20-годишната хърватка, която има една титла в колекцията си (Куала Лумпур 2014), е устремена към първия си финал за годината и общо пети в кариерата си.

Другият 1/2-финал на “Aegon Open Nottingham“ ще противопостави лидерката в основната схема и представителка на домакините Йохана Конта срещу Магдалена Рибарикова (Рус). Конта ще преследва втори успех над Рибарикова на кортовете в Нотингам след 2015 г., когато я надви с 6-3 6-3.

Шансовете на Конта отново да спечели с 2-0 сета са оценени на 2.10.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG