Малмьо – Динамо Киев четвъртък 28 Ноември

Двубоят между Малмьо – Динамо Киев ще се проведе на 28 ноември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. И двете страни влизат в тази среща с надеждата да се класират от най-силната група в таз годиното състезание. Понастоящем Малмьо седи на пет точки, без загуба в три мача.

Коефициентът за победа на Малмьо е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Динамо Киев е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Малмьо – Динамо Киев: Статистика Н2Н

Победителят от този мач ще има огромно предимство, влизайки в последния кръг от мачовете, докато губещият почти определено би бил сигурен да играе последния си мач в състезанието през декември.

Малмьо – Динамо Киев: Прогноза

При две страни, които имат толкова много за разделяне, трябва да има известна доза риск от двете страни, което би могло да доведе до възможност да вкарат гол. Имайки това предвид, ние прогнозирахме, че в този мач и двага отбора ще отбележат.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com