Манчестър Сити – Уулвърхямптън 14 януари bet365 premier

Двубоят Манчестър Сити – Уулвърхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 22:00 часаГрадът намали разликата зад лидерите Ливърпул до четири точки благодарение на супер важната победа с 2-1 над Червените на Етихад. Серхио Агуеро и Лерой Сане бяха точни в случая.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.18 Равенството в мача е оценено с 8.00. Коефициентът за победа на  Уулвс  е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Сити – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Като домакин, Ман Сити не е губил от Уулвърхямптън в последните 6 срещи помежду им.
Ман Сити са в победна серия от 4 мача.
Статистиката на Ман Сити като домакин този сезон: 10-0-1.

Манчестър Сити – Уулвърхямптън: Прогноза

Гостите ще влязат в мача с подобрено доверие след победата с 2-1 над Ливърпул в FA Cup преди седем дни. Отборът на Нуно Еспирито Санто се възползваха от факта, че Клоп реши да остави основните си звезди да почиват, а Раул Хименес и Рубен Невес отбелязаха голове, за да изпратят своя отбор в четвъртия кръг от по-важната местна купа.

Вълците преди това шокираха Тотнъм Хотспър с 1-3 на Wembley, само няколко дни преди да паднат с 0-2 у дома от Crystal Palace. Като цяло те играят много по-добре срещу по-силните си съперници, но е много трудно да притеснят Man City.

Отборът на Пеп Гуардиола не може да си позволи повече пропуски, защото са още четири точки зад Ливърпул. Очакваме домакините да запазят  отличната си форма и да претендират за победа над Вълците.

HT / FT Манчестър Сити / Манчестър Сити
Манчестър Сити -1.5 хендикап

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG