Манчестър Сити – Фулъм 05 Февруари

Двубоят между Манчестър Сити – Фулъм ще се проведе на 05 февруари (събота) от 17:00 часа в среща от Купа на Англия. И Манчестър Сити, и Фулъм бяха смъртоносни пред вратата в съответните си първенства през този сезон и в резултат Манчестър Сити води във Висшата лига, докато Фулъм е отборът, който трябва да остане в Чемпиъншип.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Залози за това Фулъм да победят се приемат с коефициент 15.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Сити – Фулъм: Двубой статистика

Фулъм не е побеждавал в последните си 11 мача срещу Ман Сити.
Като домакин, Ман Сити не е губил от Фулъм в последните 10 срещи помежду им.
Фулъм са в серия от 3 поредни победи като гост.

Манчестър Сити – Фулъм: bet-bg.com Online Прогноза

Като се има предвид плодотворната форма на двете страни, би било пародия, ако в този мач не бяха отбелязани поне няколко гола. Фулъм нямат гол през последните седем H2Hs (L7), докато допускат средно точно три гола на мач в тези мачове, което предполага, че може да ги чака още едно трудно пътуване в събота.


bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с кредит за залози в bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата bet страница.

Виж коефициенти за мача от бет365. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com