Манчестър Юнайтед – Евертън bet365

Двубоят от Висша Лига на Англия между Манчестър Юнайтед (като домакини) и Евертън ще се проведе на 04 април (вторник) от 22:00ч българско време.
Ставката затова Манчестър Юнайтед да спечели двубоя е 1.57, а вероятността да завършат наравно е оценена на 4.20. Залози затова Евертън да се радва на победата се приемат с коефициент 6.50

Неочакваните домакински равенства срещу Борнемут и Уест Бромич отдалечиха Манчестър Юнайтед от място в Топ 4 и днес „червените дяволи“ нямат право на грешка в домакинството на Евертън, ако не искат да се простят с надеждите си за завръщане в Шампионската лига. Техният съперник демонстрира отлична форма от началото на годината, но през уикенда беше сразен в мърсисайдското дерби с Ливърпул. „Карамелите“ обаче остават в битката за класиране в евротурнирите и със сигурност няма да се дадат лесно на „Олд Трафорд“.

Жозе Моуриньо отново ще може да разчита на звездите Златан Ибрахимович и Пол Погба. Ибра изтърпя наказанието си от три мача, а Погба вече тренира наравно със съотборниците си. В състава се завръща и Андер Ерера, който получи червен картон срещу Челси. Контузия обаче извади от сметките Хуан Мата, който ще е аут до края на сезона.

По време на паузата за националните отбори тежки травми получиха двама от основните защитници на Евертън – Шеймъс Коулмън и Родриго Фунес Мори. С контузия е и Джеймс Макарти. До последно под въпрос за сблъсъка с бившия му отбор ще е Морган Шнайдерлин.

През декември двата тима завършиха 1:1 на „Гудисън Парк“, като Ибрахимович изведе гостите напред, но късен гол от дузпа на Лейтън Бейнс подели точките.

Любопитни факти:

* Манчестър Юнайтед има само една загуба у дома през сезона, но равенствата (8) са повече от победите (6)
* „Червените дяволи“ са в серия от 19 мача без загуба в Премиър лийг
* Ромелу Лукаку води в листата на стрелците с 21 гола, но само 3 от тях са срещу отбори от първата шестица
* Евертън не допусна гол в 4 от последните си 6 мача

Вероятни състави:

МАНЧЕСТЪР Ю (4-2-3-1): Де Хеа; А. Валенсия, Байи, Рохо, А. Йънг; Карик, Ерера; Мхитарян, Лингард, Марсиал; Ибрахимович
Мениджър: Ж. Моуриньо
ЕВЕРТЪН (4-1-4-1): Роблес; Холгейт, Уилямс, Ягиелка, Бейнс; И. Гай; Миралас, Баркли, Т. Дейвис, Калвърт-Люин; Лукаку
Мениджър: Р. Куман

СЪДИЯ: Нийл Суорбрик
СТАДИОН: „Олд Трафорд“
НАЧАЛО: 22:00 часа

bet365

Save