Манчестър Юнайтед – Уест Хям 13 Април

Двубоят Манчестър Юнайтед – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 13 април (събота) от 19:30 часа. Докато домакинството на Уест Хям на „Олд Трафорд“ не е толкова трудна задача, времето в което се провежда значително добавя ново измерение към нея.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.36. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Уест Хям е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Юнайтед – Уест Хям: Статистика Н2Н

Статистиката на Ман Юнайтед като домакин този сезон: 9-5-1.
Уест Хям са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Уест Хям нямат победа в последните си 8 мача като гост.

Манчестър Юнайтед – Уест Хям: Прогноза

Важно е да се отбележи, че Уест Хем загуби седем от последните си осем гостувания, а тъй като те са почти сигурни за изпадане, няма огромна воля да се борят за трите точки. Очаквайте дяволите да поведат от първата минута.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG