Марин Чилич – Райън Харисън 15 Май

Двубоят между Марин Чилич – Райън Харисън ще се проведе на 15 май (понеделник) от 22:00 часа българско време в среща от втори кръг на Мастърс турнира в Рим, Италия (АТР 1000). Чилич води на американеца с 6-1 в общия баланс помежду им, като един от успехите си записа именно в Рим в същата фаза през миналия сезон – 6-3 6-2.

Залози за нова победа на Чилич с 2-0 сета на клея във „Форо Италико“ се приемат с коефициент 1.72. Шансовете на Харисън да се пребори за успеха са оценени на 3.50, а пазарът за тайбрек в първия сет е фиксиран на 4.50.

Марин Чилич по право стартира директно от втори кръг. Финалистът от Australian Open се завръща в тура, след като пропусна Мастърса в Мадрид миналата седмица заради болки в коляното. Върховите резултати на световният номер пет в Рим са 1/4-финали през 2011 и 2017 г.

Райън Харисън, номер 57 в ранглистата на сингъл, откри кампанията си с победа над японеца Юичи Сугита с 7-6 6-3. 26-годишният тенисист участва за втори пореден сезон в основната схема на надпреварата във „Вечния град“ в стремеж за първи път да се класира в третия кръг.

Чилич не изгуби сет по пътя към шестте си победи срещу Харисън досега. Единственият успех на американеца в това съперничество пък е от Акапулко 2016, където ликува с 6-3 3-6 6-2.

Успее ли Чилич да продължи с доминиращото си представяне срещу Харисън, в следващата фаза го очаква дуел с французина Беноа Пер или един измежду Диего Шварцман (Арж) и чилийския квалификант Николас Джари.

Шансовете на Шварцман да се поздрави с четвъртия си безответен успех над Джари са оценени на 1.36.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com