Маритимо – Фейрензе петък 30 Март

Двубоят между Маритимо – Фейрензе ще се проведе на 30 март (петък) от 18:00 часа в среща от Висша Лига на Португалия. Фейрензе спечелиха рязко надежда, като спечелиха убедителна победа с 3:0 над Boavista по-рано този месец, но не успяха да подкрепят този успех, попадайки в следните две теми с Rio Ave и Benfica, за да останат в зоната на изпадане.

Коефициентът за победа на Маритимо е 1.65. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Фейрензе да победят се приемат със ставка 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Маритимо – Фейрензе:  Двубой статистика

Maritimo доминираха този мач в кратка история на срещите с Feirense.

Maritimo спечели 5, изравни 2 и загуби само 1 от 8 предишни връзки с Azuis da Feira.

Maritimo са особено господстващи пред тълпата на домакините, където са спечелили 3 и са съставили 1 от 4 срещи H2H.

 

Маритимо – Фейрензе: Прогноза

Всичко предполага друга приятна вечер за феновете на Фуншал и трябва да подкрепим Maritimo да спечели като основна опция за залагания с коефициент 1.65.

Като алтернатива, можете да вземете домакините, за да реализират два или повече гола в играта (вкараха седем от последните две победи над Витория Гимараес и Витория Сетубал).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша Лига на Португалия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG