Марица отпадна от ШЛ, но продължава в евротурнирите

Волейболният отбор на Марица (Пловдив) отпадна от по-нататъшно участие в женската Шампионска лига. Момичетата на треньора Иван Петков паднаха като гости на световния клубен шампион Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) с 0:3 (16:25, 15:25, 19:25) в мач-реванш от 2-ия кръг на най-силния европейски клубен турнир, игран този следобед в зала „Бурхан Фелек“ в турския мегаполис.
Така „жълто-сините“ отпадат от Шампионската лига след две загуби с по 0:3 гейма от световните шампионки. Въпреки това, Марица ще продължи участието си в европейските клубни турнири през този сезон и по-точно в надпреварата за Купата на CEV. Там на 1/16-финалите маричанки ще срещнат победителя от двойката между италианския Унендо Ямамай (Бусто Арсицио) и белгийския Гент. Мачовете ще са чак през средата на януари догодина. От друга страна Еджзаджъбашъ продължава напред в ШЛ. В третия кръг на турнира турският гранд ще играе срещу победителя измежду беларуския Минханка (Минск) и финландския ХПК (Хемеелина).

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте още прогнози и залози за Волейбол само по bet365.