Марота сложи край на спекулациите

Генералният мениджър на Ювентус Джузепе Марота опита да сложи край на спекулациите около бъдещето на треньора Масимилиано Алегри, като заяви, че той ще остане в Торино и след края на този сезон.

В последните седмици все по-усилено се говори, че наставникът ще напусне шампионите през лятото, но Марота е на друго мнение.

„Дали мога да кажа, че Алегри 100% ще остане? Да, така мисля. В момента има доста знаци, които показват точно това. Винаги сме били в отлични отношения с Алегри. Доволни сме от него, а и той е доволен от нас. Не виждам какъв проблем има да остане в клуба“, заяви Марота.

bet365

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.