Марсилия – Амиен петък 06 Март

Двубоят между Марсилия – Амиен ще се проведе на 06 Март (петък) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Това бе поредната победа за Марсилия миналия петък, когато победиха Ним с 3:2 в дербито на южното крайбрежие. Хората на Андре Вилас-Боас се сблъскаха с Nîmes, които спечелиха четири от предишните си пет мача.

Коефициентът за победа на Марсилия е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Амиен е 6.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Марсилия – Амиен: Статистика Н2Н

Амиен не е побеждавал в последните си 12 срещи.
Джордан Амави има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Марсилия. Томас Монкунди е с 7 за Амиен.
Дарио Бенедето е голмайстора на Марсилия с 11 гола. Серу Гираси има 8 гола за Амиен.

BET365 ONLINE NEW BONUS

Марсилия – Амиен: Online Прогноза 365prognozi.com

За съжаление на Амиен, се съмняваме, че това ще бъде достатъчно, за да получат победа. Марсилия спечели четири от последните пет сблъсъка между тези страни и ние ги подкрепяме да го направят отново. Въпреки високото ниво от Амиен срещу PSG преди няколко седмици, те всъщност не успяха да отбележат в четири от последните си шест мача, така че очакваме домакините да победят и да запазят мрежата си празна.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com