Маями Хийт – Орландо Меджик 05 Декември bet365

Двубоят между Маями Хийт – Орландо Меджик ще се проведе на 05 декември (сряда) от 02:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. „Горещите“ имат да си връщат на „магьосниците“ за поражението със 101-104 точки в „Amway Center“ в средата на октомври.

Залози за победа на Хийт се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на Меджик са оценени на 2.30. Спред коефициентът (+2.5) за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Маями е на четвърто място в Югоизточната дивизия с 9-13 победи, в това число 5-8 успеха в домашната си зала „American Airlines Arena“. Тимът на Ерик Споелстра спечели последните си две шампионатни срещи съответно срещу Ню Орлиънс Пеликанс (106-101) и Юта Джаз (102-100).

Хасан Уайтсайд блесна с 23 точки и 20 борби при успеха над „джазмените“. Кадрови проблеми притискат Споелстра, след като Горан Драгич и Дион Уейтърс са аут, а Родни Макгрудер и още трима негови съотборници са под въпросителна.

Орландо заема втора позиция в Югоизточната дивизия с 11-12 победи, включително 5-6 успеха като гост. Стив Клифърд и компания завършат серия от шест поредни гостувания, като в предишните пет те записаха две победи и три загуби.

Никола Вучевич е с 24.4 точки и 11.6 борби средно в последните пет срещи. Арън Гордън се отчете с 26 точки и 16 борби за победата над Хийт през октомври.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG