Мелбърн Виктори – Уелингтън Финикс 08 Април

Двубоят между Мелбърн Виктори – Уелингтън Финикс ще се проведе на 08 април (неделя) от 10:00 часа в среща от А Лига на Австралия. Големите V ще бъдат огромни фаворити, за да затвърдят тройката в последната игра на домакините в редовния сезон.

Коефициентът за победа на Мелбърн Виктори е 1.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Уелингтън Финикс е 8.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Мелбърн Виктори – Уелингтън Финикс: Двубой Статистика

Мелбърн Виктори са доминирали този мач над историята (19 победи за Уелингтън 6).

Въпреки това, Nix успя да затвърди една от рядките победи в този мандат на А-лигата точно срещу Big V (2-1 през януари тази година).

Мелбърн спечели 11, изравни 3 и загуби 3 от 17 домашни връзки срещу Nix.

 

Мелбърн Виктори – Уелингтън Финикс: Прогнози

Домакините вкараха общо 11 гола в последните три домакински мача в А-лигата.

Като се има предвид, че те сега са против най-слабия представител на състезанието, ние трябва да подкрепим домакинската победа с два или повече голае като основен вариант на залагане.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо бет365 лайв. Футболни топ събития и Новини за А Лига на Австралия от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG