Мелбърн Виктори – Целнтрал Коуст 18 Март

Двубоят между Мелбърн Виктори – Целнтрал Коуст ще се проведе на 18 март (неделя) от 08:00 часа в среща от А Лига на Австралия. Мелбърн Виктори поведе супер важна 1-2 победа над горчивите градски съперници Мелбърн Сити, за да намали празнината зад третото място на Гражданите само на една точка преди този 23-и кръг от състезателите на Central Coast Mariners.

Коефициентът за победа на Мелбърн Виктори е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Централ Коуст е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Мелбърн Виктори – Целнтрал Коуст: Двубой Статистика

Големите V търсят 20-ата си победа в 42-я конфликт с Целнтрал Коуст.

Последните два сблъсъка от статистиката са имали едни и същи 1-1 показатели.

Преди тези двубои, Мелбърн Виктори спечелиха четири по отскока срещу моряците.

 

Мелбърн Виктори – Целнтрал Коуст: Прогнози

Домакините са огромни фаворити и не виждаме моряците да причиняват проблеми за тях тук.

Домашната победа е банкер на коефициент от 1,53, докато алтернативно ще подкрепим Big V, за да спечелят с два или повече гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо бет365 лайв. Футболни топ събития и Новини за А Лига на Австралия от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG