Мемфис Гризлис – Минесота Тимбъруулвс 06 Февруари bet365

Двубоят между Мемфис Гризлис – Минесота Тимбъруулвс ще се проведе на 06 февруари (сряда) от 03:05 часа сутринта българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за победа на Гризлис се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете за успех на Тимбъруулвс са оценени на 1.90. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.95.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Мемфис е опашкар в Югозападната дивизия с 21-33 победи, в това число 12-14 успеха у дома. Тимът на Джей Би Бикерстаф взе едва трета победа за последните си 20 срещи след 96-84 срещу Ню Йорк Никс в неделя.

Спряганите за трансфер ветерани Майк Конли и Марк Гасол се отчетоха съответно с 25 и 24 точки срещу Никс. Кайл Андерсън пропусна последните два мача заради травма в рамото и е под въпросителна.

Минесота на дъното в Северозападната дивизия с 25-27 победи, включително 8-17 успеха като гост. Момчетата на Райън Сондърс инкасираха трето поражение за последните си четири двубоя, след като загубиха драматично от Денвър Нъгетс със 106-107 в събота след тройка на Луол Денг със сирената.

Карл-Антъни Таунс бе на висота срещу Нъгетс, записвайки 31 точки, 12 борби и седем асистестенции, но не получи много подкрепа от Андрю Уигинс, който завърши само с 10 точки за 35 минути. Джеф Тийг може да не играе в седми пореден мач заради контузия в рамото.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG