Мидълзбро – Питърбро 05 Януари bet365

Двубоят Мидълзбро – Питърбро от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 19:30 часа. Боро изостава в класацията за шампионата поради неотдавнашните неуспехи. Промоцията в Премиър лигата изглежда далеч за тях от сега. Те са спечелили и загубили по 2 мача в последните 5 срещи. Всички тези 5 срещи видяха резултат и с по-малко от 2.5 гола.

Коефициентът за победа на Мидълзбро е 1.57. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Питърбро е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Мидълзбро – Питърбро: Статистика Н2Н

Като домакин, Мидълзбро не е губил от Питърбъро в последните 4 срещи помежду им.

Мидълзбро – Питърбро: Прогноза

Когато погледнем към предишните състезания между тях, е ясно, че всички мачове са с малко голове. По-малко от 2.5 гола дойдоха в 5 от 7-те си срещи. Три мача, изиграни на това място, също имаха подобен резултат. Също така анализирайки последните домакински срещи на Боро, се вижда същата тенденция. Така че залог може да бъде поставен на резултат с по-малко от 2.5 гола в тази среща.

Боро е един от най-ниските точки в началото на масата на шампионата. Така че можем да заложим и на двата отбора, които не отбелязват в тази среща.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG