Милан – Сасуоло 08 април

21Двубоят между Милан – Сасуоло  ще се проведе на 8  април (неделя) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия. Милан в момента води с пет победи на четири в Серия А за Сасуоло.

Коефициентът за победа на Милан е 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на  Сасуоло е 7.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Милан – Сасуоло : Статитика Н2Н

  • И двата отбора винаги са вкарали в   четирите срещи, които досега  са се играли на Сан Сиро в Серия А: общо са вкарали 16 гола.
  • Милан е единственият отбор с 100% рекорд у дома срещу водещите отбори (8 победи от 8).
  • Сасуоло са вкарали само 20 гола в първите 30 мача на тази кампания – най-ниския рекорд на този етап от сезона откакто са в Серия А.
  • Андре Силва отбеляза решаващия гол в последните два мача , когато излезе от пейката, след 80-ата минута на игра.
  • Доменико Берарди вече вкара 8 гола в Серия А срещу Милан – повече, отколкото срещу всеки друг противник.

Прогноза: Милан да спечели и над 1,5 гола

 

Болоня спечели четири от последните си шест срещи с Кротоне преди предстоящия мач, въпреки че не успя да спечели последните си пет гостувания. Въпреки че те са имали проблеми, то по-голямата част от 15-те им поражения (12) са били срещу отборите в горната половина на класирането.

Освен това те са спечелили пет от последните си шест срещу по- слаби отбори, но не трябва да подценяват Кротоне. Те играят у дома и се борят за оставане, както и са победили Сампдория с 4-1 не много отдавна. Това може да ги стимулира.

 Кротоне да победи, Под 2,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com