Митов очаква три точки срещу Ботев

Наставникът на Левски Николай Митов иска задължителна победа в домакинството на „канарчетата“.

Залози за победа на Левски се приемат при коефициент от 1.53. Шансовете на домакините първи да открият резултата в мача са оценени на 1.36. Коефициентът за краен успех на Ботев е 5.25.

Николай Митов очаква водения от него тим на Левски София да вземе максимума в двубоя с Ботев Пловдив на „Герена“ в неделя от 25-ия кръг на Първа лига. Двата отбора застават един срещу друг в 17:30 часа.

Левски допусна минимална загуба във визитата си на Берое с резултат 0:1 в миналия кръг и ще се опита да се реваншира в двубоя с Ботев. Пловидивчани не познават вкуса на поражението в последните си три срещи, в които записаха победа и две ремита.

„В последния мач превъзхождахме игрово домакините от Берое, но нямахме късмет. Сега не очаквам нищо друго освен трите точки срещу Ботев… Респект и уважение за Ботев, но до там. Те имат добри футболисти, но мен ме интересуват само нашите футболисти и как играят те“, коментира Митов.

Наставникът на „сините“ добави, че очаква всички негови играчи да докажат до края на сезона, че заслужават мястото си в отбора. Той ще съди възпитаниците си не по предишните им изяви, а по качествата, които показват в момента.

Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.