Миша Зверев – Малек Джазири 12 юни

Поставеният под номер шест Миша Зверев (Гер) се изправя срещу Малек Джазири (Тун) на 12 юни (понеделник) от 18:30 часа българско време в среща от първи кръг на турнира на трева в Щутгарт, Германия (АТР 250). Германецът има негативен баланс в досегашните двубои с тунизиеца, но спечели последния от тях.

Залози за нова победа на Зверев се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете за успех на Джазири са оценени на 3.50.

Миша Зверев стигна до финала на турнира на клей в Женева. Но след това отпадна още в първи кръг на Откритото първенство на Франция. В последното си участие в Щутгарт през 2015 г. той тръгна от квалификациите и стигна до 1/4-финалите, където беше спрян от Марин Чилич (Хър).

Малек Джазири също загуби на старта в Париж и веднага след това се прехвърли на Чаланджъра на трева в Сърбитън, където не успя да запише победа. През миналия сезон той дебютира в Щутгарт с порежение в първи кръг от Михаел Берер (Гер).

Джазири води с 2-1 победи в преките сблъсъци съз Зверев до момента. Последната им среща бе на Откритото първенство на Австралия и завърши при резултат 6-1 4-6 6-3 6-0 за германеца.

Ако отново се наложи над Джазири, Зверев ще играе в следващата фаза със спечелилия дуела между квалификантите Мартон Фускович (Унг) и Яник Ханфман (Гер). Фускович (1.72 за победа) и Ханфман нямат записан официален мач досега.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG