Миши пак „прелетя“ над защитата за радост на Борусия

Успехът утвърди Борусия на трето място в класиране само на точка от втория Шалке 04. Бундеслигата остана единствената надпревара за играчите на Петер Щьогер, след като в четвъртък те отпаднаха от Лига Европа.

Дортмунд изигра силен мач, в който обаче удари две греди и направи още няколко пропуска. Още в 1-ата минута Батшуай нацели гредата, а минута преди края, когато гостите вече бяха се оголили в търсенето на изравняването, страничният стълб спря и Максимилиан Филип.

Отборът от Хановер не беше безобиден съперник и може да съжалява. В 40-ата минута Пирмин Швеглер имаше отлична възможност за гол, а в 81-ата минута попадение на “96” беше отменено заради много спорна засада.

Тимът на Андре Брайтенрайтер има сериозни проблеми с постигането на добри резултати и в последните си пет мача е спечелил само точка.

След предстоящата пауза в първенството Борусия ще пътува до “Алианц Арена” за голямото дерби с Байерн (Мюнхен), след което баварците могат да спечелят титлата.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид. Барселона, Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следете разнообразни спортове в реално време с Мач На Живо само по Bet365. Тази услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време. Насладете се на много спортове, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис и много други. След пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията. Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието. Конзолата Мач На Живо показва важните моменти по време на мача и може да видите подробности за случилото се до момента чрез падащото меню със статистиката. За Предлаганите спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите На Живо, малко преди началото на срещата.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com