Моуриньо готви изненадващ трансфер на играч от Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обмисля доста изненадващ ход през зимния трансферен прозорец. Според „Сън“ португалецът смята да привлече халфа на Челси Джон Оби Микел. 29-годишният нигериец не е играл за „сините“ след идването на Антонио Конте, а договорът му с клуба изтича след края на сезона. Това означава, че той може да бъде привлечен през януари срещу минимална сума. През миналата кампания, когато Моу бе начело на Челси, нигериецът записа 25 мача в Премиър лийг.

Още преди десет години, когато Микел бе на 19, Манчестър Юнайтед обяви трансфера на нигериеца, който дори позира с фланелката на „червените дяволи“. Тогава от „Олд Трафорд“ се бяха разбрали директно с тогавашния клуб на полузащитника – Лин Осло. От Челси обаче бяха постигнали споразумение с агента на играча. След това самият Микел отпътува за Лондон, където обяви, че иска да играе в Челси, но е бил подложен на натиск от Юнайтед, за да подпише с „червените дяволи“. В крайна сметка сагата приключи с това, че лондончани платиха 12 милиона паунда на Юнайтед и 4 милиона на Лин, за да финализират трансфера.

Според „Сън“ Микел би струвал на Юнайтед около два милиона паунда.

bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.