Нападател се раздели с Лудогорец

Един от нападателите на Лудогорец – Янаки Смирнов, вече не е собственост на разградчани.24-годишният таран е прекратил договора си с клуба преди няколко дни, а двете страни са постигнали споразумение това да се случи по взаимно съгласие.

В разговорите таранът е изтъкнал, че иска да потърси късмета си другаде, тъй като няма реална възможност за изява в първия отбор.

От Разград са се съобразили със Смирнов и макар да са искали да го задържат в дублиращия отбор във Втора лига, са го освободили.

През есенния полусезон таранът игра като преотстъпен в Локомотив (ГО), където записа 8 мача, в които отбеляза и един гол. След това напусна, за да се завърне в Разград.

През сезон 2015/16 Смирнов бе част от дубъла на Лудогорец във Втора лига, като вкара 11 пъти в 28 срещи. Година по-рано пък той стана голмайстор на втория ешелон с Локомотив (ГО), реализирайки 23 гола в 26 мача.

Интерес към Смирнов проявяват няколко клуба от чужбина. Опции за у нас също не липсват, като няколко тима от Първа лига и Втора лига следят ситуацията.
bet365