Нашвил Предатърс – Анахайм Майти Дъкс 19 май

Двубоят между Нашвил Предатърс – Анахайм Майти Дъкс ще се проведе на 19 май (петък) от 03:00 часа след полунощ. В сблъсък №4 от финала в Западната конференция на НХЛ.

Коефициентът за победа на Предатърс е 1.66, а ставката затова домакините първи да се разпишат в срещата е 1.71. Залози за успех на Майти Дъкс може да правите с коефициент 2.30.

Нашвил Предатърс постигна успех с 2-1 под мощните възгласи на своите привърженици в мач №3. Взимайки шести последователен успех у дома в тазгодишното издание на плейофите и общо 10-ти пореден в елиминациите. Нашвил води с 2-1 победи до момента и ако порази противника в двубоя в “Bridgestone Arena“, ще направи сериозна крачка към дуелите за Купа Стенли.

Бранителят Роман Жоси донесе успеха за победителите малко преди края на последната част след асистенция на колегата си в защита Райън Елис, с което и двамата вече имат по 10 точки в елиминациите.

Кори Пери от състава на Анахайм даде аванс на гостите в резултата през първата част с гол от малък ъгъл, като за него това бе едва второ попадение в миналите 11 мача. Пери вече има общо 35 попадения на сметката си и е вторият най-резултатен играч на клуба в плейофите.

Филип Форсберг стана автор на изравнителното попадение за Предатърс в началото на заключителната третина. Крилото на Нашвил се разписа във всеки един от трите мача срещу Анахайм досега и може да се похвали с общо 11 точки (6 гола и 5 асистенции) от старта на елиминациите.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG