Ним – Дижон сряда 05 Февруари

Двубоят между Ним – Дижон ще се проведе на 05 Февруари (сряда) от 20:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. В момента Nîmes седи на второ място от дъното в Ligue 1 с шест точки, които ги разделят с безопасността. Сезонът започва да навлиза в периода на крах и май сега изглежда по-близо, но всякога.

Коефициентът за победа на Ним е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Дижон е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Ним – Дижон: Статистика Н2Н

Ламине Фомба има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Ним. Хамза Мендил е с 6 за Дижон.
Преди година Ним бяха номер 11 в класирането с 29 точки. Сега са номер 19 с 18 точки.
Статистиката на Дижон като гост този сезон: 1-2-8.

Ним – Дижон: Прогноза

Въпреки това, Дижон играе страхотен футбол напоследък и с тяхната победа над Ним с 5:0 само преди няколко седмици за купата, виждаме ги отново да спечелят тук. Нито един от последните пет сблъсъка между тези страни не видя двата отбора да отбележат гол, така че подкрепяме посетителите да спечелят до нула. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com