Ница – Марсилия сряда 28 Август

Двубоят между Ница – Марсилия ще се проведе на 28 август (сряда) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Ница спечели максимум шест точки от встъпителните си два мача, но нито една от победите им не беше прекалено убедителна. Те отбялзаха победа в края на деня, за да преодолеят битките на Алиен с 2: 1.

Коефициентът за победа на Ница е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Марсилия е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Ница – Марсилия: Статистика Н2Н

Nice не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Марсилия.
Адриен Тамезе има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Ница. Бубакар Камара е с 2 за Марсилия.
Марсилия спечели и двата мача срещу Ница миналия сезон (1-0 като домакин и 1-0 като гост).

Ница – Марсилия: Прогноза

Марсилия е отбелязал само четири гола в целта в първите си два мача и се съмняваме, че в резултат ще получат много над тази защитна Ница. Празната мрежа на Марсилия срещу Нант беше първият им път за осем мача от успеха им срещу „Канарите“ да се изкачат до вратаря им, ние подкрепяме Ница да спечели този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com