Ница – Монако петък 24 Май

Двубоят Ница – Монако от Лига 1 на Франция ще се проведе на 24 май (петък) от 22:05 часа. Това Derby de la Côte d’Azur ще приключи сезона и за двете страни, но това е различна кампания за Монако и Ница. И двете са преминали през мелницата с две мениджърски промени и дълъг поредица от наранявания.

Коефициентът за победа на Ница е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Монако е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Ница – Монако: Статистика Н2Н

Преди година Монако бяха номер 2 в класирането с 77 точки. Сега са номер 16 с 36 точки.
Данте има повече жълти картони (11) от всеки друг играч на Ница. Радамел Фалкао е с 10 за Монако.
По време на последните 19 срещи с Ница като домакин, Ница спечели 7 пъти, при 3 равенства и 9 победи за Монако. Головата разлика е 25-24 в полза на Ница.

Ница – Монако: Прогноза bet-bg

Монако атакува добре през последните седмици, но с невероятния домашен рекорд на Ница ще се заложим да видим под 2.5 гола, тъй като Les Aiglons не са признали на Allianz Riviera от октомври. Монако също отбеляза по 1.5 гола в четири от последните си пет гостувания, така че ние подкрепяме този пазар.

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com