Номе Калиу – Шкендия Тетево 09 Юли

Двубоят между Номе Калиу – Шкендия Тетево ще се проведе на 09 Юли (вторник) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Домакините се радват на звезден старт в момента и са опитали поражението само два пъти в осемнадесетте си мача в лигата досега.

Коефициентът за победа на Номе Калиу е 8.00Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Шкендия Тетево е 1,45Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Номе Калиу – Шкендия Тетево: Двубой Статистика

Номме нямат загуба в последните си 7 мача.
Номме не са губили в последните 9 свои домакинства.
Номме са в серия от 7 поредни домакински победи.

Номе Калиу – Шкендия Тетево: Прогноза

Домакините не са победени в последните си пет мача на родна земя и са намерили гърба на мрежата шестнадесет пъти в тези мачове.

Като се има предвид, че и двата отбора не са били срамежливи в надбягването на целта, със сигурност можем да заложим на висок резултат, който да се разгърне между тях. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com