Нордселанд – Елборг неделя 15 Юли

Двубоят между Нордселанд – Елборг ще се проведе на 15 юли (неделя) от 13:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Елборг незабавно се завърна на върха на датския футбол, след като победи Силкеборг в плейофите за отпадане в края на май.

Коефициентът за победа на Нордселанд е 1.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Коефициентът за победа нa Елборг е 6.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Нордселанд – Елборг:  Двубой статистика

Интересното е, че Esbjerg е собственик на по-добър H2H запис от Nordsjaelland.
Посетителите водят в статистиката с три победи преди 41-ата среща с дивите тигри.
Три от последните четири мача от статистиката завършиха с равенства.

Нордселанд – Елборг: Прогноза

Както бе споменато по-горе, дивите тигри ще влязат в този мач в силна форма, на гърба на шест поредни победи във всички състезания.

Турнирът с пет победи в тестовете преди сезона продължи и в четвъртък вечерта, когато Нордселанд изпрати Северно ирландския Клифтънвил в първия мач от своята лига в Лига Европа (0-1).

„Дивите тигри“ вкараха поне два гола във всеки от петте предишни приятелски мача, въпреки че опозицията включваше вълнуващи срещи с Норкьопинг, ПАОК и Аякс.

Това, съчетано с факта, че те ще се изправят пред новодошлите в първенството на новия сезон, прави домакинската победа да изглежда като банкер с коефициент от 1,55.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG