Ню Йорк Рейнджърс – Минесота Уайлд 22 Февруари bet365

Двубоят между Ню Йорк Рейнджърс – Минесота Уайлд ще се проведе на 22 февруари (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ.

Залози за победа на Рейнджърс се приемат при коефициент от 1.86. Шансовете за успех на Уайлд са оценени на 1.95. Спред коефициентът (+1.5) за състава на гостите е 1.34.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк е предпоследен в дивизия Метрополитън с 26-33 победи, в това число 15-15 успеха у дома. Тимът от „Голямата ябълка“ редува победа със загуба в последните си осем мача, като в най-скорошния от тях- срещу Каролина Хърикенс във вторник, се наложи с 2-1 шайби.

Стражът Хенрик Лундквист, който не е много убедителен напоследък, се представи страхотно срещу Хърикенс, завършвайки с 43 спасявания. Матс Зукарело пък е с 10 точки в 11 изиграни мача с Уайлд.

Минесота е на дъното в Централната дивизия с 27-33 победи, включително 14-15 успеха като гост. Отборът на Брус Будрю допусна пета безответна загуба във вторник след 0-4 срещу Анахайм Майти Дъкс и е печелил само веднъж в последните си десет мача.

Момчетата на Будрю нямат отбелязан гол вече 156 минути и се доближават до клубния си анти-рекорд от 180:07 минути от 2002 година. В сряда клубът замени Чарли Койл с Райън Донато от Бостън Бруинс.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com