Ню Орлиънс Пеликанс – Индиана Пейсърс 05 Февруари bet365

 bet365Двубоят между Ню Орлиънс Пеликанс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 05 февруари (вторник) от 03:05 часа сутринта българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA. „Пеликаните“ спечелиха и двата сблъсъка с „пешеходците“ през миналата кампания.

Залози за нова победа на Пеликанс се приемат при коефициент от 1.95. Шансовете за успех на Пейсърс са оценени на 1.86. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Ню Орлиънс е четвърти на Северозапад с 23-30 победи, в това число 15-9 успеха в „Smoothie King Center“. Тимът от Луизиана допусна пета загуба за последните си шест мача, след като отстъпи на Сан Антонио Спърс със 108-113 точки в събота.

Джрю Холидей вкара само 15 точки срещу Спърс, след като се отчете с 20 или повече в седем от предишните осем срещи. Лидерът Антъни Дейвис, който е спряган за трансфер, е извън строя заради травма в пръст на ръката, докато Джулиъс Рандъл, Елфрид Пейтън и Е’Туон Муур са под въпросителна.

Индиана е на второ място в Централната дивизия с 33-19 победи, включително 15-12 успеха като гост. Нейт Макмилън и компания прекъснаха серия от четири поредни загуби с победа над Маями Хийт с 95-88 в събота.

Боян Богданович блесна с 31 точки в събота и е на път да измести Виктор Оладипу като топ реализатор на тима. Оладипу е аут до края на сезона заради контузия в коляното.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG