Обрат прати Лийдс напред за ФА Къп

С голове на Стюарт Далас и Алекс Моуат през второто полувреме Лийдс Юнайтед победи с 2:1 като гост Кеймбридж и се класира за 4-ия кръг в турнира за ФА Къп. Домакините играха силно срещу именития си съперник до почивката и поведоха с попадение на Уче Икпеазу, но не успяха да удържат преднината си.
В началото Антонсон от Лийдс уцели гредата, а в 25-ата минута нигериецът Икпеазу хитро се освободи в наказателното поле и с точен изстрел откри резултата. Четвъртодивизионният тим можеше да увеличи преднината си, но не наказа грешките в защитата на Лийдс. През втората част гостите вдигнаха оборотите и в 56-ата минута Далас възстанови равенството, а в 64-ата Моуат се разписа с глава и донесе победата на отбора на Гари Монк.

В следващия кръг на ФА Къп Лийдс ще гостува на победителя от двойката АФК Уимбълдън – Сътън Юнайтед.

КЕЙМБРИДЖ – ЛИЙДС 1:2
1:0 У. Икпеазу (25)
1:1 С. Далас (56)
1:2 А. Моуат (64)

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365