Олборг – Мидтиланд петък 20 Юли

Двубоят между Олборг – Мидтиланд ще се проведе на 20 юли (петък) от 20:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Мидтиланд започна разочарованието на защитата на титлата, като не успя да преодолее мача срещу AGF в деня на откриването на новия сезон на Superligaen.

Коефициентът за победа на Олборг е 3.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Коефициентът за победа на Мидтиланд е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Олборг – Мидтиланд:  Двубой статистика

Midtjylland напълно доминира този мач в най-новата история до момента.
Вълците спечелиха пет и изравниха една от последните шест срещи с AaB.
Мидтиланд отбеляза най-малко три гола в три отделни победи в последните четири мача срещу АаБ.
Предишният сблъсък в Аалборг Портланд Парк завърши с 3-3 равенство.

Олборг – Мидтиланд: Прогноза

Въпреки че резултатите от първите кръгове може да не предполагат такъв сценарий, този мач има перспективи за създаване на трилър с високи оценки.

И двата отбора обикновено имат атакуващ футбол и е ясно, че Олборг няма да направи победа пред публиката. Ето защо три от последните четири мача в Олборг видяха голове в двата края, сценарий, който си заслужава подкрепата тук.

Джес Торп има силна огнева мощ отпред и не бихме се изненадали да го видим да избухнат тук. Стойността е силна с Midtjylland да спечели & BTTS.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Carlsberg, Froes, Davidsen.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG