Олга Данилович – Анастасия Потапова bet365.com

Двубоят между Олга Данилович – Анастасия Потапова ще се проведе на 29 юли (неделя) от 13:30 часа българско време в неделния финал на турнира на клей в руската столица Москва (WTA International). Двубоят дава възможност на една от двете тенисистки да вдигне първото си отличие във веригата на професионалистките.

Залози за победа на Данилович се приемат с коефициент 1.61, а вероятността Потапова да донесе радост на местните фенове е оценена на 2.30. Пазарът затова да видим тайбрек в първия сет се котира със стойност 6.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

„Щастливата губеща“ от квалификациите Данилович продължи приказката си тази седмица, след като елиминира петата поставена Алиаксандра Саснович (Блрс) с резултат 6-2 5-7 7-5 и намери място на първи финал в своята кариера. Сръбската левичарка води битка в продължение на 2 часа и 19 мин., която я доближи само на крачка до първия й голям трофей.

Играещата с „уайлд кард“ надежда на домакините Потапова също ще дебютира във финална схватка на WTA надпревара. Шампионката при девойките на Уимбълдън 2016 достигна до заключителния сблъсък, след като навакса сет изоставане в 1/2-финалите срещу Тамара Зидансек (Слвн), която се отказа малко преди края на срещата при резултат 3-6 6-4 5-2.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com