Олимпик Марсилия – Анже 3:0

Олимпик Марсилия изигра един от най-добрите си мачове през сезона и разгроми гостуващия Анже с 3:0. Два гола на Флориан Товен и попадение на Реми Кабела донесоха убедителния успеха на тима, воден от Руди Гарсия.

Марсилци вече са на 5-о място в класирането, като изпревариха Бордо, а Анже завършва първата половина от таблицата.

Товен откри резултата в 9-ата минута с много красиво изпълнение от фаул. Всички очакваха удар на Димитри Пайе, но вместо това Товен изстреля истински снаряд и вратарят на Анже Матийо Мишел само проследи пътя на топката към мрежата.
В средата на полувремето домакините отнеха топката в собствената си половина, последва светкавична контра и пас на Пайе към Реми Кабела, който финтира Мишел и спокойно покачи на 2:0.

Марсилия направи много пропуски до края на мача, но все пак феновете на „Велодром“ видях още един гол. Негов автор стана отново Флориан Товен, който се възползва от подаване на Морган Сансон и фиксира крайното 3:0 в 77-ата минута.

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!