Олимпо Бланка – Бока Джуниърс 22 юни

Двубоят между Олимпо Бланка – Бока Джуниърс ще се проведе на 22 юни (четвъртък) от 01:45 часа след полунощ в среща от Примера Дивисион на Аржентина. Домакините ще бъдат отчаяни, за да затвърдят победата, която ще ги изведе от зоната на отпадане, докато посетителите ще станат новите шампиони на Аржентина, ако вземат една точка в останалите два кръга на състезанието.

Коефициентът за победа на Олимпо Бланка е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози затова Бока Джуниърс да победят се приемат със ставка 2.75.

Олимпо Бланка – Бока Джуниърс: Двубой статистика

Бока напълно доминира в срещите между двата отбора до момента, спечелвайки 15 от 19 срещи с Олимпо.

Xeneize са загубили само един мач в историята на срещите с „Олимпо“. Който най-добре описва колко трудна е задачата пред Sciacqua и неговите мъже.

Олимпо Бланка – Бока Джуниърс: Прогноза

Въпреки че домакините са отчаяни за точките за спасение, пропастта в качеството е просто твърде голяма и ние не можем да подкрепим нищо друго освен победа за гостите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Примера Дивисион на Аржентина. Са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG