Определение на ефективен стак

Какво означава терминът ефективен стак в света на покера? Какво е определението на термина?

В покера ефективен стак се отнася до максималното количество чипове, които са на линия между играчите в пота.

Например – да кажем, че играете в турнир на много маси и участвате в ръка срещу друг играч. Имате 115 000 чипа, докато противникът ви има само 24 000.

В този случай „ефективните стакове“ са 24 000, тъй като това е общото количество чипове, които можете да спечелите в ръката. Допълнителният размер на вашия стак е без значение в сравнение с другия играч.

Ако решите да направите залог от 12 000, залагате половината от ефективния си стак. Това е важно при изчисляване на коефициентите на пот, тъй като останалите 90 000 чипа, които притежавате, няма да влязат в игра по време на ръката.

Важно е да се изчисли количеството на ефективните стекове в ръката, тъй като е от решаващо значение при правилното изчисляване на коефициентите на гърнето.

Вземи НОВ БОНУС за bet365 pokerbet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com