Орландо Сити – Минесота Юнайтед 11 Март

Двубоят между Орландо Сити – Минесота Юнайтед ще се проведе на 11 март (неделя) от 02:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Нито Орландо Сити, нито Минесота Юнайтед имаха причина да бъдат доволни от своите изпълнения в предходния мандат на състезанието, откакто завършиха редовния сезон от състезанието за плейофите.

Коефициентът за победа на Орландо Сити е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Минесота Юнайтед е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Орландо Сити – Минесота Юнайтед: Двубой статистика

Двете страни са изиграли само един сребърен двубой в горния полет на американския футбол и Минесота дойде на върха с 1:0 през май миналата година.

Преди тази среща Орландо спечели два пъти през 2010 г., когато отборите се срещнаха в USSF Division 2.

 

Орландо Сити – Минесота Юнайтед: Прогноза

Минесота имаше най-слабата отбранителна линия на лигата в предишния кръг, а през миналата година позволи на лигата да спечели 44 гола в 17 мача на пътя.

Хейт не изглежда да е в състояние да преодолее богатството на отбора в този сегмент, тъй като отборът се е изкачил три пъти в Сан Хосе през уикенда и можем да участваме в състезание с висок рейтинг в сблъсъка в събота в Стадион Орландо Сити.

Въпреки това, ние не виждаме Lions като фаворити, като се има предвид, че те са показали лошо представяне в първия кръг с DC United. Равенството е алтернативната опция при небето-високи коефициенти 4.00.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG