Остенде – Мускрон Пуруелс събота 28 Юли

Двубоят между Остенде – Мускрон Пуруелс ще се проведе на 28 юли (събота) от 21:30 часа в среща от Първа Дивизия А на Белгия. Остенде стартираха предсезония мач и вкараха четири поредни победи в началото, но те видяха, че поредицата завърши и сега се намират в Royal Excel Mouscron за първия им двубой Първа Дивизия А на Белгия.

Коефициентът за победа на Остенде е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Мускрон Пуруелс е 7.00.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Остенде – Мускрон Пуруелс: Двубой статистика

Royal Excel Mouscron са победили съперниците си в последните си два сблъсъка от статистиката.
Те имат доста по-добри общи срещи, с пет победи, четири равенства и три загуби.

Остенде – Мускрон Пуруелс: Прогноза

Сега ще подкрепим Остенде, за да върнем услугата и да спечелят една малка домакинска победа в деня, когато се появи като по-голям залог на банкера и вече привлече много големи хитове. Виждахме редовно и двете страни да имат нетен брой цели и това обещава още един голям конкурс между страните.

Вярваме, че посетителите ще получат и резултата, като в този момент ще заложим и за Over 2.5 goals FT. И в последно време и с двете страни редовно отбелязваха и допуснаха голове, това изглежда като щедър избор в този момент.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. футболни мачове за Първа Дивизия А на Белгия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Официални спонсори на събитието са: Beobank, Circus, Audi.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG