Палмейрас – Атлетико Параненсе bet365

Двубоят между Палмейрас – Атлетико Параненсе ще се проведе на 06 септември (четвъртък) от 03:00 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Бразилската топ лига в четвъртък приветства Палмейрас, които са домакини на Атлетико Параненсе.

Коефициентът за победа на Ботафого е 1.44Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Крузейро е 9.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Палмейрас – Атлетико Параненсе: Двубой Статистика

Статистиката на Атлетико ПР като гост този сезон: 0-5-5.
Вилиян е голмайстора на Палмейрас с 7 гола. Пабло има 7 гола за Атлетико ПР.
Статистиката на Палмейрас като домакин този сезон: 7-2-1.

Палмейрас – Атлетико Параненсе: Прогноза

И двамата мениджъри имат причини да се надяват на резултат тук. Домакините спечелиха четири победа пред феновете на дома. Те не вкараха гол в нито един от последните три срещи.

Гало, от другата страна, са отбелязали само два гола в последните девет мача във всички състезания.

Трудно е да се заложи стойността в коефициентите от 1.44, предложени за местната победа, знаейки, че посетителите влизат тук непобедени в девет мача.

Под 2.5 гола FT изглежда много по-подходящ вариант.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG