Пари Сен Жермен – Страсбург 23 януари bet365

Двубоят между Пари Сен Жермен – Страсбург ще се проведе на 23 януари (сряда) от 22:00 часа в среща за Купата на Франция.  Френската суперсила има за какво да се ядосва на себе си, след като подцениха противниците си и пропуснаха шанса да осигурят домакинска победа  в четвърт-финала  на Купата на Лигата срещу миньоните Гингам.

Коефициентът за победа на ПСЖ   е 1.12.  Равенството в мача е оценено с 8.00. Коефициентът за победа на Страсбург  е 19.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Пари Сен Жермен – Страсбург: Статистика Н2Н

Като домакин, Пари Сен Жермен не е губил от Страсбург в последните 14 срещи помежду им.
Страсбург са в серия от 5 поредни победи като гост.
Страсбург са в победна серия от 6 мача.

Пари Сен Жермен – Страсбург: Прогноза

Смъртоносният фронт Neymar Jr, Kylian Mbappe и Edinson Cavani ще разрушат опозицията в тази среща, тъй като няма да искат да правят още една грешка, както в срещата с Гингам в Coupe de la Ligue. Томас Тучел трябваше да понесе много натиск след тази среща и той няма да иска друг провал. Очаквайте мача да се играе с единствената цел да бъде унищожена опозицията.

Наред с всички тези фактори, Le Racing винаги са имали трудности срещу този опонент на Parc des Princes. Без да обръщаме внимание на равенството 0: 0, през 1998 г., домакините имат 100% печеливш рекорд срещу отбора на Тиери Лаури. Предимството на домакинството лесно ще доведе до мач с най-малко два гола от първото полувреме.

Пари Сен-Жермен да отбележи гол и в двете полувремена
Над 1.5 гола в първото полувреме.

Официални спонсори на събитието са: orange, EDF, Nike и  Credit Agricole.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG