Парма – Интер Милано 09 Февруари BET-BG.com

Двубоят Парма – Интер Милано от  Серия А на Италия ще се проведе на 09 февруари (събота) от 21:30 часа. Парма спечели огромна точка преди седем дни с Ювентус.

Коефициентът за победа на Парма е 5.25Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.66. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Интер Милано: Статистика Н2Н

Интер не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Антонино Бариля има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Parma Calcio 1913 S.r.l.. Марсело Брозович е с 6 за Интер.
Parma Calcio 1913 S.r.l. са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Парма – Интер Милано: Прогноза

За разлика от Интер, Парма произвежда цели редовно през последните седмици. Те са отбелязали две или повече цели във всички последни три изхода на лигата срещу Удинезе, SPAL и Ювентус. Gervinho, Inglese и Biabiany правят смъртоносно атакуващо трио и ние няма да бъдем изненадани да ги видим да ръководят отбора на Roberto D’Aversa към нов успех срещу такава опозиция.

Spalletti има ужасна атмосфера в съблекалнята, феновете на Интер също го отхвърлиха и не можеха да чакат да видят управленската промяна. Базирайки се на всичко написано по-горе, ние просто трябва да заложим за Парма на високите коефициенти тук. По-консервативните играчи могат да подкрепят домакините да не губят.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG