Пеле бе изваден от състава на Италия

Нападателят няма да играе срещу Македония, тъй като отказа да поздрави наставника Вентура при смяната си срещу Испания. Грациано Пеле бе изгонен от лагера на националния отбор на Италия и няма да играе в неделната визита на Македония. Причина затова стана отказът на стрелеца да стисне ръката на селекционера Джанпиеро Вентура след смяната му по време на двубоя срещу Испания в Торино, завършил наравно 1:1.

В същото време коефициентът затова Италия да спечели мача си срещу Македония е 1.22, а шансовете затова срещата да завърши наравно са оценени на 6.00. Ставката затова да видим общо под 2.5 гола в двубоя е 1.70.

Грациано Пеле започна в титулярния състав срещу „Ла фурия“ и остана на терена до 60-та минута, когато бе заменен от Чиро Имобиле. При излизането си от терена 31-годишният таран отказа да поздрави своя селекционер, постъпка, която принуди Италианската футболна федерация (ИФФ) да го отстрани от състава.

„Мениджърът Джампиеро Вентура и Футболната федерация съвместно решиха да извадят Грациано Пеле от групата за мача срещу Македония заради неуважителното му поведение. За да бъдеш част от националния тим трябва да споделяш общи ценности и поведение, което включва уважение към мениджърите, играчите и феновете“, гласеше съобщение на официалния сайт на ИФФ.

Днес Пеле, който има 20 мача и девет попадения с екипа на „Скуадра адзура“ се извини официално за поведението си чрез социалната мрежа Instagram, наричайки постъпката си „глупава“ и „неприемлива“.

Междувременно, днес стана ясно, че Италия ще бъде без Рикардо Монтоливо в Скопие. 31-годишният футболист получи травма в коляното след единоборство със Серхио Рамос в четвъртък. Неговото място в състава ще заеме дебютантът и халф на Торино Марко Бенаси.

Не забравяйте, че ако срещата Македония-Италия завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.